HABERLIM
Gündem

Şanlıurfa'da silahlı dehşet: Sokaklar adeta savaş alanına döndü

Şanlıurfa'da iki grup arasında çıkan silahlı kavgada uzun namlulu silahlar kullanıldı. Olayda çok sayıda kişi silahla rastgele ateş açarken, güvenlik güçleri bölgede geniş çaplı soruşturma başlattı.

Haber7 Son Dakika12 Ağustos 2026 15:43Kaynak: Haber7 Son Dakika
Şanlıurfa'da silahlı dehşet: Sokaklar adeta savaş alanına döndü

Şanlıurfa'da yaşanan silahlı kavga, kentte büyük bir panik ve korku dalgası yarattı. İddiaya göre, iki grup arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan tartışma, kısa sürede silahlı çatışmaya dönüştü.

Çevredeki vatandaşların büyük tedirginlik yaşadığı olayda, şahısların uzun namlulu silahlarla rastgele ateş açması dikkat çekti. Kurşunların isabet ettiği bazı araç ve iş yerlerinde hasar meydana geldiği bildirildi.

Güvenlik güçleri harekete geçti

Olayın ardından bölgeye çok sayıda polis ve özel harekat ekibi sevk edildi. Ekipler, olay yerinde delil toplama çalışması başlatırken, şüphelilerin yakalanmasına yönelik operasyonların sürdüğü belirtildi.

Görgü tanıkları, yaşananları dehşetle izlediklerini ifade ederek, sokakların kısa sürede savaş alanına döndüğünü ve vatandaşların canlarını korumak için kendilerini evlere kapattığını aktardı.

Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattığını duyurdu. Soruşturma kapsamında güvenlik kameraları görüntüleri ve MOBESE kayıtları detaylı şekilde inceleniyor.

İLGİLİ HABERLER