Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın teknik ekibi tartışma yarattı: 'Profesör dediği kişi doktora öğrencisi çıktı'
Fenerbahçe'de 4. kez teknik direktörlük koltuğuna oturan İsmail Kartal'ın teknik heyeti hakkında dikkat çeken iddialar gündeme geldi. HT Spor yorumcusu Ahmet Selim Kul, Kartal'ın 'Profesör' olarak tanıttığı ismin aslında doktora öğrencisi olduğunu ileri sürdü.

Fenerbahçe'de dördüncü kez teknik direktörlük görevine getirilen İsmail Kartal'ın teknik ekibiyle ilgili çarpıcı iddialar ortaya atıldı. HT Spor yayınında konuşan yorumcu Ahmet Selim Kul, sarı-lacivertli kulübün yeni teknik heyetinde dikkat çeken eksiklikler bulunduğunu savundu.
"Profesör değil, doktora öğrencisi"
Kul, canlı yayındaki açıklamasında İsmail Kartal'ın daha önce kamuoyuna 'Profesör' olarak tanıttığı ismin gerçekte doktora öğrencisi olduğunu ileri sürdü.
Yorumcu, "İlk gün söyledim ben. İsmail Kartal'ın heyeti geliştirilmeli dedim. Normalde bir haberin büyümesi gerekirdi de Türkiye'de haber okuma da kalmadığı için çok üzerinde durulmadı" ifadelerini kullandı.
Konuşmasını sürdüren Kul, "İsmail Hoca'nın 'Profesör' dediği kişi ne çıktı biliyor musunuz? Doktora öğrencisi. Doktora öğrencisi çıktı. İsmail Hoca 'Profesör' dedi ya! Ve bunların hepsi 'Ya ne olacak, görmezden gel' oldu. Fenerbahçe teknik direktörü canlı yayına çıkıyor, 'Benim ekibimde profesör var' diyor. Bakıyoruz üniversiteye, araştırma yapıyoruz; doktora öğrencisi çıkıyor!" dedi.
Oğlunun arkadaşı iddiası
Ahmet Selim Kul, teknik heyette yer alan bir ismin Fenerbahçe altyapısında görev yaptığını ve İsmail Kartal'ın oğlunun arkadaşı olduğu için A Takım teknik ekibine dahil edildiğini öne sürdü.
Açıklamasında kondisyoner ve kaleci antrenörü gibi isimlere de değinen Kul, teknik heyette bazı kişilerin tek görevinin oyuncuların İsmail Kartal hakkında olumsuz görüş bildirmesini önlemek olduğunu iddia etti.
Kul, "Bunlar eskiden de böyleydi; eskiden bildiğimiz şeyler bunlar" sözleriyle sözlerini noktaladı.

