HABERLIM
Gündem

Evden çıkan Alzheimer hastası arazide cansız bulundu

10 Ağustos’ta evinden ayrılan ve bir daha geri dönmeyen Alzheimer hastası Hüseyin Bolat’ın cansız bedeni, ilçe merkezine 12 kilometre uzaklıkta bir arazide bulundu.

Haber7 Son Dakika15 Ağustos 2026 08:49Kaynak: Haber7 Son Dakika
Evden çıkan Alzheimer hastası arazide cansız bulundu

Serinevler Mahallesi'nde ikamet eden Alzheimer hastası Hüseyin Bolat, 10 Ağustos'ta evinden ayrılarak bir daha geri dönmedi. Yakınlarının durumu fark etmesi üzerine kayıp ihbarı yapılmasıyla harekete geçen jandarma, polis ve AFAD ekipleri, bölgede arama çalışmalarına başladı.

Yürütülen titiz arama çalışmaları sonucunda Bolat'ın cansız bedenine, ilçe merkezine yaklaşık 12 kilometre mesafedeki boş bir arazide ulaşıldı.

Olay yeri incelemesi tamamlandı

Bölgede yapılan ilk incelemelerin ardından Hüseyin Bolat'ın cenazesi, otopsi işlemleri için Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Yetkililer, olayla ilgili soruşturmanın tüm yönleriyle sürdürüldüğünü bildirdi.

İLGİLİ HABERLER