Cilvegözü Gümrük Kapısı'nda iki TIR arasında feci ölüm
Hatay'ın Cilvegözü Gümrük Kapısı'nın Suriye tarafındaki tampon bölgede, dorsesinin arka kapağını kapatmak için aracından inen TIR şoförü, geri manevra yapan başka bir TIR'ın çarpması sonucu iki araç arasında sıkışarak hayatını kaybetti.

Hatay'ın Cilvegözü Gümrük Kapısı'nın Suriye tarafındaki tampon bölgede meydana gelen üzücü kazada bir TIR şoförü yaşamını yitirdi.
Yükünü boşalttıktan sonra dorse kapağını kapatmak istedi
Edinilen bilgiye göre, dün akşam saat 21.30 sularında yaşanan olayda, TIR şoförü Recep Öztürk, aracındaki yükü boşalttıktan sonra dorsenin arka kapağını kapatmak amacıyla aracından indi. Bu sırada arkasında bulunan ve sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen bir TIR, geri manevra yaparak Öztürk'e çarptı.
Çarpmanın etkisiyle Recep Öztürk, iki TIR arasında sıkıştı. Kazayı gören çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye sağlık ekipleri sevk edildi.
Soruşturma başlatıldı
Olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, yaptıkları incelemede Öztürk'ün hayatını kaybettiğini tespit etti. Kazazede şoförün cansız bedeni, otopsi işlemleri için morga kaldırılırken, kazaya karıştığı belirlenen diğer TIR'ın sürücüsü gözaltına alındı.
Olayla ilgili kapsamlı inceleme ve soruşturma başlatıldığı bildirildi.


