Beşiktaş, Tera Yatırım Holding ile forma sırt sponsorluğu anlaşması imzaladı
Beşiktaş Kulübü, Tera Yatırım Holding ile futbol A takımı ve erkek basketbol takımı için 2 sezon süreyle forma sırt sponsorluğu anlaşması imzaladı. Tören, Tüpraş Stadı Moda Merkezi'nde kulüp başkanı Serdal Adalı ve Tera Holding Yönetim Kurulu Başkanı Emre Tezmen'in katılımıyla gerçekleşti.

Beşiktaş Kulübü, finans sektörünün önemli kuruluşlarından Tera Yatırım Holding ile kapsamlı bir sponsorluk anlaşmasına imza attı. Anlaşma kapsamında holding, siyah-beyazlı kulübün futbol A takımı ve erkek basketbol takımının forma sırt sponsoru oldu.
İmza töreni Tüpraş Stadı'nda yapıldı
Tüpraş Stadı Moda Merkezi'nde düzenlenen imza törenine Beşiktaş Kulübü Başkanı Serdal Adalı, yönetim kurulu üyeleri, Tera Holding Yönetim Kurulu Başkanı Emre Tezmen ve çok sayıda davetli katıldı.
Törende konuşan Başkan Adalı, yeni sezonun Beşiktaş'a ve Türk futboluna hayırlı olmasını dileyerek, yeni sezonu güzel bir galibiyetle açmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Adalı, sahada keyif veren futbol için oyunculara ve teknik heyete, tribündeki destekleri için de taraftarlara teşekkürlerini iletti.
"Sponsorlarımız alanında lider firmalar"
Göreve geldiğinden bu yana Beşiktaş'a birçok önemli sponsor kazandırdıklarını vurgulayan Adalı, "Sponsorluk anlaşması yaptığımız markaların tamamı alanında lider, büyük, önemli firmalar. Bugün de kendi sektörünün önemli markalarından olan Tera Holding ile yaptığımız işbirliğini duyurmaktan mutluluk duyuyorum" ifadelerini kullandı.
2 sezonluk anlaşma
Yeni sezon formalarının kısa süre önce camianın ve taraftarların beğenisine sunulduğunu hatırlatan Adalı, sponsorun önümüzdeki 2 sezon boyunca futbol takımının sırt sponsoru olarak kulübe katkı sağlayacağını söyledi. Ayrıca, bu sezon uzun bir aradan sonra ülkeyi Avrupa Ligi'nde temsil edecek olan erkek basketbol takımına da sponsorluk desteği verildiğini belirtti.
Adalı, önümüzdeki sezon basketbol erkek takımının da sırt sponsoru olarak holdingin adının basketbol formalarında yer alacağını kaydetti.
Finansal iş birliği görüşmeleri
Kulübün resmi açıklamasına göre, Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret AŞ ile TERA Yatırım Menkul Değerler AŞ ve TERA Yatırım Holding AŞ arasında sermaye piyasaları, finansman, yatırım bankacılığı ve diğer potansiyel finansal çözümler kapsamında iş birliği olanaklarının değerlendirilmesine yönelik görüşmelere de başlandığı bildirildi.
Basketbol için yeni sponsor arayışı
Beşiktaş Başkanı Adalı, erkek basketbol takımı için yeni sponsorluk görüşmelerinin sürdüğünü de açıkladı. "Basketbola bir sponsorluk ihtiyacı var. Birkaç firma ile görüşme halindeyiz. İnşallah basketbol şubemizin sponsor konusunu tamamlayacağız. Avrupa Ligi'nden sonra bütçemiz haliyle yükseldi. Yükselen bütçeyi sponsorluklarla kapatmaya çalışıyoruz" diye konuştu.
Konuşmaların ardından hediye takdimi gerçekleştirilirken, tören toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.


