AK Parti 25. yıl dönümüne hazırlanıyor: 14 Ağustos'ta tarihi buluşma
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer İlker Acar, partinin 25. kuruluş yıl dönümü vesilesiyle 14 Ağustos'ta düzenlenecek büyük buluşmaya ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Tanıtım ve Medya Başkanı Ömer İlker Acar, partisinin 25. yılına özel hazırlanan programa dair önemli değerlendirmelerde bulundu.
Acar, AK Parti'nin "Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak" söylemiyle yola çıktığını hatırlatarak, gerçekten hiçbir şeyin eskisi gibi olmadığı bir dönemde 25 yıllık birikimle 14 Ağustos günü vatandaşlarla buluşacaklarını söyledi.
Çeyrek asırlık hafıza
Partinin kuruluşundan bu yana geçen 25 yıllık sürece dikkat çeken Acar, bu süreçte elde edilen kazanımların ve yaşanan dönüşümün altını çizdi. AK Parti'nin Türk siyasi hayatına damga vuran bir hareket olduğunu vurgulayan Acar, 14 Ağustos buluşmasının sadece bir anma programı değil, aynı zamanda geleceğe yönelik güçlü bir mesaj vereceğini belirtti.
Genel Başkan Yardımcısı, 25 yıllık hafızanın taşıdığı anlam ve önemin etkinlikte tüm yönleriyle ortaya konulacağını ifade ederek, AK Parti camiasının bu özel güne büyük bir heyecanla hazırlandığını sözlerine ekledi.


