Milli cimnastikçi Ayşe Begüm Onbaşı, 'Görevimiz Tehlike' temasıyla dünya şampiyonluğuna uzanan ipi göğüslemek istiyor
İspanya'da düzenlenecek 19. Aerobik Cimnastik Dünya Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek milli sporcu Ayşe Begüm Onbaşı, 'Görevimiz Tehlike' temalı performansıyla zirveyi hedeflediğini söyledi.
Türk cimnastiğinin yetiştirdiği önemli isimlerden biri olan Ayşe Begüm Onbaşı, İspanya'da gerçekleştirilecek 19. Aerobik Cimnastik Dünya Şampiyonası öncesi önemli açıklamalarda bulundu. Milli sporcu, yarışmada 'Görevimiz Tehlike' temasından ilham alan performansıyla sahne alacak.
Bayrağı bir kez daha göndere çektirmek istiyor
Ayşe Begüm Onbaşı, dünya şampiyonasına yönelik hedeflerini ve hazırlık sürecini değerlendirdi. Ayşe Begüm Onbaşı, aerobik cimnastikte Türkiye'nin en güçlü temsilcilerinden biri olarak tanınıyor. Genç sporcu, bu yılki şampiyonada da Türk bayrağını bir kez daha göndere çektirmeyi amaçladığını belirtti.
Özgün tema büyük ilgi gördü
Yarışma için hazırladığı 'Görevimiz Tehlike' temalı performans, spor kamuoyunda büyük merak uyandırdı. Aksiyon filmlerinin unutulmaz sahnelerinden ilham alarak hazırladığı koreografi, hem teknik zorlukları hem de sahne estetiğiyle dikkat çekiyor.
İspanya'da nefesler tutulacak
19. Aerobik Cimnastik Dünya Şampiyonası, dünyanın dört bir yanından gelen elit sporcuları ağırlayacak. Türkiye'yi temsilen yarışacak Ayşe Begüm Onbaşı, milli takım formasıyla en iyi performansını sergilemek için yoğun bir antrenman dönemi geçirdiğini ifade etti.
Ayşe Begüm Onbaşı, şampiyona öncesi yaptığı açıklamada, 'Bu yıl da ülkemi en iyi şekilde temsil etmek için sahada olacağım. Hedefim dünya şampiyonluğu' ifadelerini kullanarak iddiasını ortaya koydu.


