HABERLIM
Gündem

MHP Lideri Bahçeli, genç çiftin nikahına şahitlik etti

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Enes Doğan ile Zehra Çelik çiftinin nikah töreninde şahit olarak yer aldı. TBMM Başkanvekili Celal Adan ve AK Parti Ankara Milletvekili Fuat Oktay da çiftin nikah şahitleri arasında bulundu.

Haber7 Son Dakika7 Ağustos 2026 19:34Kaynak: Haber7 Son Dakika
MHP Lideri Bahçeli, genç çiftin nikahına şahitlik etti

Enes Doğan ile Zehra Çelik çifti, ömürlerini birleştirdikleri nikah töreninde önemli siyasi isimleri bir araya getirdi. Çiftin nikahı, başkentin simge mekanlarından Ankara Konağı'nın açık alanında gerçekleştirildi.

Törene üst düzey katılım

Nikah merasimini, Gümüşhane Belediye Başkanı Vedat Soner Başer kıydı. Çiftin nikah şahitliklerini ise MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM Başkanvekili Celal Adan ve AK Parti Ankara Milletvekili Fuat Oktay üstlendi.

Törenin ardından aile cüzdanını gelin Zehra Çelik'e bizzat teslim eden Bahçeli, genç çifte ömür boyu mutluluklar temennisinde bulundu.

Siyaset ve sanat dünyası bir arada

Düğün törenine MHP genel başkan yardımcıları ve milletvekillerinin yanı sıra AK Parti milletvekilleri ile çok sayıda davetli katılım gösterdi. Gecenin renkli anlarından biri de ünlü şarkıcı Ali Kınık'ın sahne alması oldu.

Öte yandan, Ankara Konağı'nın girişinde düğün dolayısıyla gönderilen onlarca çiçek çelengi dikkat çekti.

İLGİLİ HABERLER