HABERLIM
Gündem

Gaziantep gece yarısı sallandı: Vatandaşlar uykularından fırladı

Gaziantep'te meydana gelen deprem, gece saatlerinde vatandaşları uykularından uyandırdı. Kısa süreli paniğe neden olan sarsıntı, kentte hissedildi.

Sözcü Spor9 Ağustos 2026 05:04Kaynak: Sözcü Spor
Gaziantep gece yarısı sallandı: Vatandaşlar uykularından fırladı

Gaziantep'te gece saatlerinde meydana gelen bir deprem, kent sakinlerini derin uykularından uyandırdı. Yer sarsıntısı, özellikle yüksek katlı binalarda yaşayan vatandaşlar arasında kısa süreli paniğe yol açtı.

Sarsıntı herkesi ayağa kaldırdı

Depremin etkisiyle evlerinden çıkan çok sayıda vatandaş, bir süre sokaklarda bekleyişini sürdürdü. Yetkililer, yaşanan sarsıntıya ilişkin detaylı incelemelerin başlatıldığını bildirdi.

Bölgede can ve mal kaybı yaşanıp yaşanmadığına ilişkin resmi açıklamaların ilerleyen saatlerde netleşmesi bekleniyor. Yetkililer, vatandaşlara panik yapmamaları ve resmi kaynaklardan yapılacak duyuruları takip etmeleri çağrısında bulundu.

İLGİLİ HABERLER