PiyasalarDOLAR$EUROSTERLİN£
HABERLIM
Spor

Fenerbahçe, Roma karşılaşması öncesi son idmanını tamamladı

UEFA Şampiyonlar Ligi ilk hafta mücadelesinde yarın akşam Roma'yı ağırlayacak olan Fenerbahçe, karşılaşma öncesi son antrenmanını teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde gerçekleştirdi.

Haber7 Son Dakika9 Eylül 2026 15:57Kaynak: Haber7 Son Dakika
Fenerbahçe, Roma karşılaşması öncesi son idmanını tamamladı

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 2024-2025 sezonu heyecanı başlıyor. Devler Ligi'nin ilk haftasında temsilcimiz Fenerbahçe, yarın akşam saat 19.45'te sahasında İtalyan devi Roma'yı konuk edecek.

Sarı-lacivertliler, zorlu müsabaka öncesi hazırlıklarını tamamladı. Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirilen son idman, Teknik Direktör İsmail Kartal yönetiminde yapıldı.

Antrenman Detayları

İdmanın ilk 15 dakikası basına açık şekilde gerçekleştirildi. Bu bölümde oyuncular dinamik ısınma çalışmalarıyla sahaya çıktı. Antrenmanın basına kapalı kısmında ise Roma maçının taktik planlaması üzerinde yoğunlaşıldığı bildirildi.

Asensio'dan Kötü Haber

Öte yandan, sakatlığı devam eden İspanyol orta saha oyuncusu Marco Asensio, takımdan ayrı olarak bireysel çalışma programı uyguladı. Yıldız futbolcunun Roma karşısında forma giyip giyemeyeceği henüz netlik kazanmadı.

Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde yarın oynanacak karşılaşma, her iki ekip için de sezonun en kritik sınavlarından biri olacak.

İLGİLİ HABERLER