HABERLIM
Spor

Fenerbahçe'nin sağ beki Ebosele, Erzurumspor'a kiralandı

Trendyol Süper Lig'in yeni ekibi Erzurumspor, Fenerbahçe'den 24 yaşındaki sağ bek Ebosele'yi sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna kattı.

Haber7 Son Dakika9 Ağustos 2026 14:41Kaynak: Haber7 Son Dakika
Fenerbahçe'nin sağ beki Ebosele, Erzurumspor'a kiralandı

Süper Lig'in yeni ekiplerinden Erzurumspor, transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Turuncu-lacivertli kulüp, kadrosunu güçlendirmek adına önemli bir hamleye imza attı.

Yapılan resmi açıklamada, Fenerbahçe'de forma giyen 24 yaşındaki sağ bek Ebosele'nin sezon sonuna kadar kiralık olarak Erzurumspor'a transfer olduğu duyuruldu.

Genç futbolcu, geçen sezon tüm kulvarlarda çıktığı 20 maçta bir gol kaydederek dikkat çekmişti. Erzurumspor, Süper Lig'deki yolculuğuna deneyimli bir ismi dahil ederek savunma hattını sağlamlaştırmayı hedefliyor.

Transferin, iki kulüp arasındaki resmi sürecin tamamlanmasının ardından geçerlilik kazandığı belirtildi.

İLGİLİ HABERLER