Erzurum'da aile dramı: Eşiyle barışmak isteyen baba, 2 çocuğunu rehin aldı
Erzurum'da eşiyle arası açık olan bir kişi, barışma talebiyle 2 çocuğunu rehin alarak korku dolu anlar yaşattı. Olay, güvenlik güçlerinin müdahalesiyle son buldu.

Erzurum'da yaşanan olay, kentin huzurunu kaçırdı. Eşiyle yaşadığı anlaşmazlık nedeniyle çareyi çocuklarını rehin almakta bulan bir kişi, bölgede büyük bir panik yarattı.
Barışma talebi dehşete dönüştü
Edinilen bilgilere göre, eşiyle uzun süredir devam eden sorunların ardından 2 çocuğunu yanına alarak bir adrese giden şahıs, burada çocukları rehin aldı. Amacının eşiyle yeniden bir araya gelmek olduğunu belirten kişi, aile bireylerine ve çevredekilere korku dolu anlar yaşattı.
Güvenlik güçleri devreye girdi
İhbar üzerine bölgeye sevk edilen polis ekipleri, kısa sürede olay yerine ulaşarak çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı. Ekiplerin ikna çabaları sonucu şahıs, çocukları serbest bıraktı. Rehin alınan 2 çocuğun sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
Soruşturma başlatıldı
Olayla ilgili olarak gözaltına alınan şüphelinin emniyetteki işlemleri sürerken, savcılık tarafından soruşturma başlatıldığı bildirildi. Ailenin yaşadığı dram, ilçede şok etkisi yarattı.


