Cinayet şüphelisi dehşete düşürdü: Eşini boğup ormana attı, cesedi sarıp kayınvalidesiyle bir saat sohbet etti
Bedriye'yi boğarak öldürüp cesedini ormana atan şüphelinin, daha sonra kayınvalidesiyle bir saat boyunca sohbet ettiği ortaya çıktı. Olay, cinayetin soğukkanlılıkla işlenmiş olmasıyla dikkat çekti.

Yürekleri donduran bir cinayet olayı, soğukkanlılığıyla görenleri hayrete düşürdü. Edinilen bilgilere göre, Bedriye adlı kadın, boğularak öldürüldükten sonra cesedi ormanlık alana atıldı.
Cesedi sardı, kayınvalidesiyle sohbet etti
Olayın en çarpıcı detayı ise şüphelinin sergilediği tavır oldu. İddiaya göre katil zanlısı, Bedriye'nin cesedini sardıktan sonra kayınvalidesiyle yaklaşık bir saat süreyle sohbet etti. Bu süre zarfında herhangi bir şüpheli davranış sergilememesi, olayın planlı bir şekilde işlenmiş olabileceği ihtimalini güçlendirdi.
Soruşturma sürüyor
Yapılan incelemeler ve tanık ifadeleri doğrultusunda şüphelinin gözaltına alındığı bildirildi. Olayla ilgili adli süreç devam ederken, yetkililer cinayetin tüm boyutlarıyla aydınlatılması için çalışmalarını sürdürüyor.
Bedriye'nin ailesi ve yakınları, yaşanan acı olayın ardından adaletin yerini bulmasını bekliyor.


